Deschide-ti dulapul, Editie de toamna 19 Octombrie 2013

„oaaa! nici nu mai incap pe usa!” a fost replica data de un baietel de 6 ani de la Caminul de Tip Familial Vera din Santana, locul unde am dus hainele stranse cu ocazia celei de-a sasea editii Deschide-ti Dulapul. Nimic nu se compara cu bucruia pe care o vezi in ochii unui copil, entuziasmul si lipsa de rabdare pentru a despacheta cadourile si a vedea ce se ascunde inauntru.

Caminul copiilor este foarte bine ingrijit, iar cei mici, cu varste intre 6 si 14 ani, sunt de o educatie exemplara si de o cumintenie admirabila si toate acestea datorita ingrijitorilor care fac o treaba minunata.

Sustinem in fiecare an ca numarul masinilor si ai sacilor de haine este in crestere. Nici de aceasta data nu ne-am lasat mai prejos, si datorita acelora care s-au lipsit de ce nu mai aveau nevoie, am putut sa facem o bucurie unor copii mai putin norocosi. Va multumim pentru aport si pentru bunavointa!

Ziua insorita de toamna, atmosfera primitoare de la Casa de Copii din Santana, mirosul pranzului din cuptor, dar mai ales bucuria copiilor au facut ca aceasta zi de 19 octombrie sa fie perfecta. Si acum, sa lasam imaginile sa vorbeasca, iar noi va asteptam si la primavara!