EVENIMENTE

evenimente


 

 

 

 

 

Seara Muzicii Live 2019

Eveniment caritabil de muzica live organizat de Rotaract Club Arad, găzduit de Primaria Municipiului Arad

Rotaract Club Arad va susține evenimentul caritabil anual “Seara muzicii live”, care va avea loc pe data de 18 Octombrie 2019 ora 19, în Sala Regele Ferdinand, sub o nouă formă.

Drept cauză, anul acesta am ales să ne reîntoarcem la vechi proiecte dragi nouă, să încercăm să ajutăm, pe cât posibil, Secția de Pediatrie II din Arad. De data aceata ne vom axa pe partea de aparatură medicală, ceea ce presupune costuri foarte mari. În funcție de priorități, s-a întocmit o listă, prețul aparatelor ridicându-se peste 30.000 de euro. Prioritar este un aparat numit « Analizor de gaze sanguine si electroliți » și un kit, în valoare 15.000 euro, care este absolut necesar pentru diagnosticarea si tratamentul corect al deshidratărilor severe, potențial letale la copil. Evenimentul nostru este dedicat strângerii de fonduri, iar cu ajutorul donației sugerate la intrarea în sală, vom acoperi o mică parte din necesarul pentru aparatură.

« Seara muzicii live » va reuni artiști cunoscuți care și-au manifestat dorința de a susține această cauză, precum:  Ad Libitum Voices, Cvartetul Adagio, Duo Brothers si DJ Vice, armonizat de proiecția documentarului de scurt-metraj despre Arad, « La Belle Epoque », într-un cadru unui cocktail party elegant. Serata va întruni entități și firme doritoare de a contibui la binele comunității, acestea rezonând pe o frecvență altruistă.

Artizani precum: YouBoutique (bijuterii), Flavius Calaj (parfumuri), Bianca Ilona (design vestimentar), Gerardo de Cristofaro (sculptor si scriitor), si altii, vor expune spre vânzare creațile lor, sustinând această cauză.

Proiect susținut de Rotary Club Arad, în parteneriat cu Primaria Municipiului Arad și realizat cu ajutorul: SIS Events, CitiZenit, Flair and Flame, Andreea Izdrea Photography, Ibis Style Arad, Belle by M, Gonzo Media Design, Tiparnita SRL, Daria Nistor, Gerardo de Cristofaro.

Manager proiect,

Ioanăș Sonia Camelia


Fii Mos Craciun 2018

Multumim tuturor pentru implicare! Astazi au fost livrate cadourile ! Sufletele copiiilor pe care i-ati imbucurat sa va lumineze Sarbatorile de iarna !


Conferinta Regionala Rotaract Zona 1 Arad 2018

Ieri a avut loc la Arad, Conferința Regională Rotaract Zona 1, conferința pe care am avut prilejul să o organizăm împreună cu colegii din Rotaract Cetate.

Cu această ocazie le mulțumim membrilor Bordului Districtual care ne-au onorat cu prezența, membrilor cluburilor din Rotaract Zona 1 și totodată le mulțumim sponsorilor fără de care nu ar fi ieșit totul atât de bine!
Mulțumirile le sunt adresate următoarelor companii: Hotel Crișana, YoU boutique, Cofetăria Libelula, Mokador, GBcompany!

“Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” M.G.


Schimbarea de Presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2018

Schimbarea de președinte din acest an a fost una mai mult decât specială, de-a dreptul istorică !

Pentru prima dată, evenimentul a fost făcut împreună cu toate celelalte cluburi din Arad: Rotary Arad, Rotary Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate, Interact Arad, Interact Cetate !

Împreuna facem istorie !

Mulțumim Melinda Luca !

Bine ai venit Andreea Morar !

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume !” M.G.


Seara Muzicii Live 2018

O seara de calitate, unde oamenii s-au adunat sa ajute alti oameni.

Va felicitam din suflet pentru ceea ce ati facut, dar mai ales pentru ce urmeaza sa faceti.


50 de ani Rotaract

Stiti deja ca am împlinit 50 de ani Rotaract!

Dorim sa va arătăm si cum am sărbătorit acest lucru alături de copiii faini din trupa de teatru condusa de prietena noastră draga, Angela Petrean Varsaji.

Multumim frumos pentru găzduire!

Imaginile vorbesc de la sine.


Seara Lumanarilor 2017 – Editia a 7-a

Dragi prieteni, Avem bucuria de a va prezenta in imagini cea de-a VII-a Editie a evenimentului nostru drag, Seara Lumanarilor.

In data de 18.11.2017 la Hotel Crisana. Evenimentul a inceput la ora 19:00.

Aceasta seara a fost in scop caritabil, toate veniturile mergand catre Asociatia Handicapatilor Neuromotori Arad, ai carei membri impreuna cu apartinatorii lor, produc aceste lumanari.

Pentru noi, o lumanare aprinsa facuta de ei inseamna atmosfera calda si lumina, pentru ei, o lumanare aprinsa inseamna un sentiment cald de utilitate, o motivatie, un scop.

Au fost alaturi de noi oameni minunati, pentru a le imbucura zilele si sufletul celor care, cu multa munca si efort, fac aceste superbe lumanari.

Cu multumire si recunostinta, Echipa Rotarct Arad Photo Credit: Dorel DL !


Rotirea Colanului 2017


Seara Muzicii Live 2017

Vineri seara, in data de 19.05.2017, am sarbatorit evenimentul nostru deja cunoscut, ‘Seara Muzicii Live’.

Ne-am bucurat de un moment muzical inedit, Samuel Novac si Octavian Zachiu, 2 tineri de la casele de tip familial din Santana, fiind foarte talentati la beatboxing. Am asistat la o prezentare de moda de exceptie, asigurata de casa de moda aradeana Chic. Am descoperit impreuna talentul muzical deosebit al Andradei Kaposztai si al lui Savu Covaciu, pe care ne-am bucurat sa ii rasplatim cu o orga si un recorder.

Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi oferite ca bursa lunara, timp de 1 an, unei fetite minunate, Alina Căpitan. Alina, în vârstă de 7 ani, este elevă la Sc. Gimn. ”Caius Iacob” Arad, în clasa pregătitoare. În timpul liber Alina frecventează cursuri de canto și gimnastică aerobica la Palatul Copiilor Arad. A participat la multe concursuri unde a obținut locurile I și II.

Le multumim din suflet celor care ne-au fost alaturi la acest eveniment, invitati si sponsori: Anemone Art, You boutique, Chic, Nous mode, Men’s Style, Ruxandra Crisan Photography, Cristian Varjasi, Anca Ratz, Ciprian Savinski – Bblue Media, Restaurant Ratio, Salon HAF Attila&Gizela Bereski, DJVice Sundreen etc.


Secret Santa 2016

Mantua Lounge Club

Balul Rotary 2016

Continental Forum Arad


Seara Lumanarilor 2016 – Editia a 6-a

Vineri seara, in data de 11.11.2016, am sarbatorit a 6-a editie a evenimentului nostru drag, ‘Seara Lumanarilor’. Alaturi de prieteni dragi, oameni dornici sa ajute, am petrecut clipe minunate, la lumina calda a lumanarilor. Am vizionat o piesa de tatru, o prezentare de moda, ne-am amuzat cu o tombola haioasa si am lansat proiectul Fii Mos Craciun, editia 2016.

Ca in fiecare an, toate fondurile stranse in urma evenimentului ‘Seara Lumanarilor’, vor fi directionate catre AHNR-ul (Asociația Persoanelor cu Handicap Neuromotor Arad), repezentati prin presedinte a asociatiei, doamna Jager Ecaterina.

Dorim la final sa multumim celor care ne-au ajutat in realizarea acestui eveniment: restaurant Ratio, Anemone Art, Angela Petrean Varjasi, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, trupa de teatru Fabrica de Teatru, Attila Bereski si Gizela Bereski – HAF salon pro-fashion, Paul Herlo – Photographer, Sandrin Ilea DJvice.


Conferinta Districtuala de la Baia Mare 2016


Rotirea Colanului 2016


Seara Muzicii Live 2016 – Fericirea vine din Copilarie

Ca in fiecare primavara, ne-am adunat si anul acesta sa petrecem o seara minunata impreuna. O seara plina de muzica, momente artistice si voie buna: Seara Muzicii Live!

Cu ocazia acestiu eveniment, clubul nostru a inceput strangerea de fonduri pentru a organiza o tabara de dezvoltare personala, la care vor participa copii din casele de tip familial din Santana, Ineu si Lipova.

Invitatii nostrii s-au bucurat de muzica formatiei the Rechords, au decustat diferite tipuri de prosecco oferite de The Store Arad, au savurat un moment de teatru, au participat la licitatie si la tombola. In mai putine cuvinte, au petrecut o seara minunata, iar noi am petrecut alaturi de oameni minunati.

Le multumim tuturor pentru participare si pentru ca ne sunt alaturi an de an!


Seara Lumanarilor 2015 – Editia a 5-a

In data de 13 11 2015 – Vineri, a avut lc a 5-a editie a evenimentului nostru ‘Seara Lumanarilor’.

Ne-am adunat prieteni dragi, cunoscuti, oameni dornici sa faca un bine, la Boeme Teatru!

Pentru ca tematica acestui eveniment a fost ‘Midnight Breakfast’, mancarea a fost un element foarte important pentru o seara reusita! Asa ca in ajutor ne-a venit chef Marin Popescu, de la Studio Mc2.

Ne-a preagtit un brunch in miez de noapte, cu preparate specifice bucatariilor americana, englezeasca si frantuzeasca. A fost un deliciu!!!

Ne-am mai delectat cu o prezentare de moda, un moment de magie si o tombola.

Toate fondurile stranse in urma acestui eveniment, vor merge catre AHNR (Asociatia Handicapatilor Neuromotori din Romania), la fel ca la fiecare editie.


Schimbarea de presedinte Rotary, Rotaract si Interact 2015

Ca in fiecare an, ne-am adunat cu totii sa sarbatorim finalul unui mandat si inceputul altuia.

Privim mandrii spre ce a fost si increzatori in viitor !


Seara Muzicii live 29 Mai 2015

Cateva imagini de la evenimentul ‘Seara Muzicii Live 2015’, ce a avut loc seara trecuta.

In putine cuvinte: Multumim tuturor! A fost o seara absolut minunata!


Aniversarea A 20 De Ani De La Rechartarea Rotary Club Arad 2015


Conferinta Regionala Zona 1 – Arad 2015

O conferinta de poveste, organizata de Rotaract Arad si Rotaract Cetate Arad!


Sedinta festiva de Craciun 2014

Ne-am adunat, cu mic cu mare, la ultima sedinta din anul 2014.

Zambete si bucurii si cel mai frumos cadou: la sedinta au luat parte si membrii Interact Arad!!! Yeeee!

Ni s-a demonstrat cel mai adevarat lucru: Sarbatorile sunt minunate atunci cand le petrecem in familie!


Seara Lumanarilor 2014 – Seara de Povesti

Ne-am adunat din nou, la a patra editie a evenimentului nostru drag ‘Seara Lumanarilor’. Iar tematica, de aceasta data, a fost ‘Seara de Povesti’.

Ce poate fi mai frumos in seri friguroase, decat sa stam la caldura, inconjurati de prieteni dragi si sa ascultam povesti, sa ne amintim de copilarie, sa radem in hohote? Ne-am bucurat de fiecare clipa!

Evenimentul a sustinut, ca in fiecare an, AHNR.


Light Up Rotary!

Cu ocazia schimbarii de presedinte Rotaract Club Arad si Rotary Club Arad, am ales (alaturi de membrii Rotary) sa sarbatorim deviza noului an rotarian: Light Up Rotary!

Am ales sa sarbatorim simbolic. Prin aprinderea de lampioane. Dar, aceasta lumina se refera la ajutor, la speranta, la mai bine. Asa ca, daca fiecare dintre noi ‘aprinde o lumanare’ vom putea lumina lumea!


Schimbarea de presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2014

In seara zilei de 1 iulie, ne-am intalnit alaturi de membrii clubului Rotary Club Arad, sa sarbatorim trecerea unui nou an si, implicit, schimbarea presedintiilor.

Raluca Maxim, acum past president Rotaract Club Arad, a prezentat toate activitatiile noastre din anul precedent si toate evenimentele la care am participat atat in Arad, cat si in vizita la alte cluburi din tara.

Cum noi nu credem ca exista un sfarsit, ci doar un nou inceput, acum stafeta de presedinte a fost preluata de Silvana Purice. Ne asteapta un an la fel de plin, insa cel putin la fel de minunat!

Seara s-a incheiat in fata Primariei Arad, unde alaturi de Club Rotary Arad am aprins 109 lampioane pentru a sarbatorii deviza noului an rotarian: ‘Light Up Rotary!’


Schimbare DRR 2014

In acest an am reusit sa luam parte la unul dintre cele mai importante evenimente al anunul Rotaractian – district 2241: schimbarea DRR-ului.

Cu ocazia acestui eveniment am sarbatorit alaturi de colegi in alte cluburi din tara. Ne-am bucurat sa reamintim evenimentele anunui care a trecut si activitatiile DRR-ului si a echipei sale in perioada 2013-2014. Iar apoi, cu voie buna si entuziasm, i-am urat succes noului DRR!

Intalnirea a avut loc la Moeciu de Sus si a fost un eveniment relaxat si vesel, petrecut intre prieteni. Iar drumul pana acolo…o adevarata aventura! 😀

Dorim sa multumim past DRR-ului, Ioannis Gardikiotis, pentru un an minunat si sa uram bun-venit celui nou, Dragos Predoiu!
Daca anul trecut a fost minunat, urmatorul poate fi cu siguranta si mai bun!


Seara Muzicii Live – Valori Romanesti, 2014

Alaturi de invitati, am petrecut o seara minunata! O seara in care am apreciat adevaratele valori romanesti si aradene. O seara plina de muzica live. O seara pentru clubul CSM Arad-gimnastica ritmica!
Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi!


Sedinta Festiva, Rotary Arad – 2013

O cina vanatoreasca, in familie!

Ne-am bucurat sa fim alaturi de clubul Rotary Club Arad, in cadrul ultimei intaliniri din anul 2013. Eveniment sarbatorit cu o adevarata cina vanatoreasca, delicioasa!


Seara Lumânărilor – ediția a III-a – 2013

Rotaract Arad a organizat vineri seara, 29 decembrie, cea de-a treia ediție a Serii Lumânărilor, cu tema “Visul unei nopți de iarnă”. Scopul principal al acestui eveniment caritabil a fost de a strânge fonduri pentru Asociația Persoanelor cu Handicap Neuromotor Arad (AHNR), secondat de proiectul “Vedem o lume mai bună”.

Fondurile necesare au fost obținute în principal din sponsorizări și din organizarea unei tombole cu premii și a unei licitații. Printre premiile acordate la tombolă și obiectele licitate s-au numarat si lumânări realizate manual de catre membrii AHNR, aceasta fiind una dintre activitățile principale prin care aceștia își suplimentează veniturile.

Pentru a destinde atmosfera și în semn de mulțumire față de cei prezenți, Seara Lumânărilor a avut parte și de momente artistice precum un recital susținut de Ricardo Caria sau o prezentare de make-up & hair realizate de salonul Elyx Style și o prezentare de bijuterie contemporană semnată de Rada Ureche. Mai mult, invitații au fost plăcut surprinși de balerinele de la clasa de coregrafie a D-lui profesor Ioan Hațegan și de trei elevi de la secția de percuție, Bojsuck Vasile Casian, Nica Bogdan și Bocsa Admin, cu toții elevi ai Școlii Populare de Arte.

Mulțumim pe această cale celor peste 100 de persoane prezente la eveniment și tuturor celor care s-au implicat și au ajutat atat în organizarea evenimentului cât și prin implicarea lor financiară, fără de care acestă seară nu ar fi putut fi dusă la bun sfarșit.


Schimbarea de preşedinte Rotary şi Rotaract Arad – 2013

Tradiţionala ceremonie de schimbare a preşedintelui din cadrul Rotary Arad şi Rotaract Arad a avut loc anul acesta pe 18.06.2013, ocazie cu care am sărbătorit reuşitele celor doua cluburi în anul 2012 – 2013 sub îndrumarea lui Radu Savulov, preşedinte Rotary Arad, şi Adelei Mitran, preşedinte Rotaract Arad.

Prezentările celor două cluburi au reflectat un an bogat, plin de împliniri, de proiecte variate şi inedite, participări mai numeroase la manifestări naţionale, dar şi internaţionale, şi bineînţeles aportul adus comunităţii.

Trecerea în revistă a celor petrecute în anul rotarian precedent a fost amplificată de sărbătorirea a 80 de ani de Rotary în Arad.

Invitaţii speciali au fost Domnul Horacio Solorio Alcantar, guvernator district 4180 pentru 2012 – 2013, şi Domnul Marian Mocan, guvernator district 2241 pentru 2013-2014. Cu această ocazie au fost împărţite diplome de celebrare şi copii după carta clubului Rotary Arad.

Felicitările noastre sincere se îndreaptă către Radu şi Adela, doi oameni sufletişti, extrem de implicaţi şi foarte buni ascultători, care reuşesc să vadă mereu latura pozitivă a lucrurilor. Perseverenţa şi perfecţionismul lor au făcut ca anul 2012 – 2013 să fie unul memorabil. Atenţia se îndreaptă acum către noua echipă de conducere.

În cadrul Rotary le urăm succes: Domnului Ioan Vîrciu – preşedinte 2013 – 2014, Doamnei Aurica Palcu – preşedinte ales 2014 – 2015 şi Domnului Livius Ioja – trezorier.

În ceea ce ne priveşte pe noi, preîntâmpinăm noul board: Raluca Maxim preşedinte 2013 – 2014, Tordai Zoltan – vicepreşedinte, Ancuța Ciortea – secretar şi Silvana Purice – trezorier.

Le urăm tuturor cât mai multe reuşite în noul an rotarian!


Giving Thanks – 2013

Dupa Seara Muzicii Live am vrut sa le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit dorinta de a renova un salon din Cadrul Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Arad.

Acestea find spuse, intr-o atmosfera lejera, la KF Arad, am organizat o seara plina de culoare in care am socializat si le-am prezentat sustinatorilor nostri ceea ce am realizat datorita lor.


Seara muzicii live, editia a II-a – 2013

Seara de 24 mai 2013 a fost o seara frumoasa, una din serile de vineri de care ne vom aduce aminte cu drag. Ne-am obisnuit ca de 2 ani, alaturi de invitatii nostri, sa sprijinim tinere talente ale Aradului si cazuri ale unor oameni mai putin norocosi. Anul acesta ne-am oferit sprijinul pentru renovarea unui salon din cadrul sectiei Pediatrie 2 din cadrul Spitalului Judetean Arad, locatie care din pacate se afla intr-o avansata stare de degradare.

Invitata speciala a fost Fely Donose, semifinalista in cadrul concursului Vocea Romaniei care a incantat auditoriul cu vocea ei superba si calda. Nu au lipsit prezentarea de moda Arina Varga si bijuterii Rada Ureche, precum si traditionalele licitatii si tombole. Invitatii au luat acasa caricaturi desenate on spot de catre doi artisti care au venit special din Cluj pentru acest eveniment.

Le multumim invitatilor nostri, fara de care nu ar fi fost posibil acest eveniment, le multumim ca datorita lor obiectivul nostru a fost atins dar, mai ales, le multumim pentru ca au ales sa dea un exemplu de omenie si bunavointa de fiecare data cand li s-a cerut sprijinul. Ne spunea cineva ca atunci cand faci acte de caritate impresia e ca timpul se extinde… asa ca pentru toti cei care simt ca ar avea nevoie ca ziua sa fie mai lunga, le recomandam sa incerce sa ajute.

Ziua de maine – daca nu va fi mai lunga, va fi cu siguranta mai frumoasa pentru voi!


Seara Lumanarilor editia a II-a – 2012

Seara lumanarilor, evenimentul nostru de suflet, a ajuns la ediţia a 2-a. Un eveniment cald şi intim, alături de oameni minunaţi. Ne-am bucurat să fim alături de invitaţii noştri şi în acest an în încercarea de a sprijini AHNR şi pe Alexandra Perpelici – cea de-a treia beneficiara al proiectului „Tinere Talente” – în parcursul ei în lumea gimnasticii.

Evenimentul a cuprins momente de magie, prezentare de modă Arina Varga, accesorizată cu bijuterii create de Rada Ureche, licitatie şi tombolă cu obiecte oferite de Feng Shui Market.


Schimbarea de presedinte Rotary Club Arad si Rotaract Club Arad – 2012

Hotel Continental a fost si de aceasta data gazda ceremoniei de predare a mandatului de Presedinte al Clubului Rotary Arad. Intr-un cadru festiv, Presedintele in exercitiu, Adrian Luca, a predat conducerea clubului pentru anul rotarian 2012 – 2013 lui Radu Savulov. Noul Presedinte al clubului a declarat ca va continua proiectele incepute in anii anteriori si va demara alte noi proiecte in folosol comunitatii.

In cadrul Clubului Rotaract indatoririle Presedintelui in exercitiu, George Istrate au fost preluate de catre Adela Gorici, care doreste dezvoltarea numarului de membrii ai clubului si inchegarea realtiilor de prietenie intre acestia, precum si demararea de proiecte interesante si frumoase.

Pe aceasta cale le uram mult success noilor presedinti si membrilor boardului.


Seara Muzicii Live, editia I – 2012

 Ne mandrim cu o traditie in  organizarea unui eveniment elegant , unde se imbinam muzica lice cu scopul caritabil. A fost prima editie a acestui eveniment gazduit in Restaurantul Mondo al Hotelului Continental. Am incercat sa ajutam la strangerea de fonduri pentru operatia la ochi a lui Rares Ruta, un copil minunat  si plin de voie buna- in ciuda problmelor medicale cu care se confrunta.

Am fost onorati sa il avem ca invitat pe pianistul Bogdan Ota-finalist al concursului “Norvegienii au talent”.Invitatii au apreciat de asemenea, prezentarea Casei de moda CHIC, obiectelele din argint  donate de Pendolone d`oro si obiectele produse manual de Casa de copii “Caminul Sperantei”.

Sponsorul principal al evenimentului a fost “MASCHIO & GASPARDO”.

Va multumim din nou, tuturor celor care ati fost alaturi de noi!


Seara Lumanarilor, editia I – 2011

Seara Lumnarilor este primul eveniment caritabil organizat de Rotarat Club Arad. Initiativa de a sprijini AHNR (Asociatia Persoanelor cu Handicap Neuromotor) avand-o ca si presedinte pe Doamna Ecaterina Jager adat nastere numelui acestui prim eveniment. Asociatia Persoanelor cu Handicap Neuromotor din Romania se ocupa cu fabricarea lumanarilor decorative pentru strangerea de fonduri suplimentare alocate membrilor sai.

Prima editia a adus in atentia invitatilor pe langa sprijiul de care are nevoie AHNR, pe Mihai Pruna – dansator profesionist si beneficiar al proiectului nostru “Tinere Talente”, si casa de copii “Caminul Sperantei” – ale caror obiecte decorate manual au fost atractia licitatiei.

Multumim Izabelei Vekas care ne-a fost alaturi in moderarea evenimentului, sponsorilor care au simtit sa ne sprijine si tuturor celor care au ales sa isi puna amprenta in cadrul acestui eveniment caritabil!


Chartare Rotaract Club Arad in cadrul Balului Rotary – 2011

In urma reorganizarii clubului, dupa o activitate de 10 ani, a avut loc chartarea oficiala a Rotaract Club Arad. In cadrul Balului Rotary 2011, membrii clubului sub indrumarea presedintelui Andrei Luca au fost primiti cu bratele deschise in familia Rotary. Cu forte proaspete si entuziasm, precum spune si motto-ul nostru – “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” – am reluat activitatea clubului si am continuat in incercarea de a aduce o plus-valoare in comunitatea noastra si de a oferi un exemplu tinerilor.

In acelasi timp, Rotaract sta la baza educarii si perfectionarii noastre personale si in raport cu societatea in care traim, dezvoltandu-ne abilitati precum leadership, buna organizare si munca in echipa.