blog

26nov. 2018
Conferinta Regionala Rotaract Zona 1 Arad 2018

Conferinta Regionala Rotaract Zona 1 Arad 2018


Ieri a avut loc la Arad, Conferința Regională Rotaract Zona 1, conferința pe care am avut prilejul să o organizăm împreună cu colegii din Rotaract Cetate.

Cu această ocazie le mulțumim membrilor Bordului Districtual care ne-au onorat cu prezența, membrilor cluburilor din Rotaract Zona 1 și totodată le mulțumim sponsorilor fără de care nu ar fi ieșit totul atât de bine!
Mulțumirile le sunt adresate următoarelor companii: Hotel Crișana, YoU boutique, Cofetăria Libelula, Mokador, GBcompany!

“Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” M.G.

Vezi Galerie Foto

07iul. 2018
Schimbarea de Presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2018

Schimbarea de Presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2018


Schimbarea de președinte din acest an a fost una mai mult decât specială, de-a dreptul istorică !

Pentru prima dată, evenimentul a fost făcut împreună cu toate celelalte cluburi din Arad: Rotary Arad, Rotary Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate, Interact Arad, Interact Cetate !

Împreuna facem istorie !

Mulțumim Melinda Luca !

Bine ai venit Andreea Morar !

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume !” M.G.

Vezi Galerie Foto

13mart. 2018
50 de Ani Rotaract

50 de Ani Rotaract


Stiti deja ca am împlinit 50 de ani Rotaract!

Dorim sa va arătăm si cum am sărbătorit acest lucru alături de copiii faini din trupa de teatru condusa de prietena noastră draga, Angela Petrean Varsaji.

Multumim frumos pentru găzduire!

Imaginile vorbesc de la sine…

Vezi Galerie Foto

19nov. 2017
Seara Lumanarilor 2017 – Editia a 7-a

Seara Lumanarilor 2017 – Editia a 7-a


Dragi prieteni, Avem bucuria de a va prezenta in imagini cea de-a VII-a Editie a evenimentului nostru drag, Seara Lumanarilor.

In data de 18.11.2017 la Hotel Crisana. Evenimentul a inceput la ora 19:00.

Aceasta seara a fost in scop caritabil, toate veniturile mergand catre Asociatia Handicapatilor Neuromotori Arad, ai carei membri impreuna cu apartinatorii lor, produc aceste lumanari.

Pentru noi, o lumanare aprinsa facuta de ei inseamna atmosfera calda si lumina, pentru ei, o lumanare aprinsa inseamna un sentiment cald de utilitate, o motivatie, un scop.

Au fost alaturi de noi oameni minunati, pentru a le imbucura zilele si sufletul celor care, cu multa munca si efort, fac aceste superbe lumanari.

Cu multumire si recunostinta, Echipa Rotarct Arad Photo Credit: Dorel DL !

Vezi Galerie Foto

02iun. 2017
Proiect 1 Iunie 2017

Proiect 1 Iunie 2017

Proiect 1 Iunie pentru copii din centrele din Arad din cadrul Dgaspc Arad realizat impreuna cu SmileyClub Junior.

Multumim Pizza 5 Colturi Gara, Crazy Donut Arad si Diana Negrea Valean pentru tort !

Vezi Galerie Foto

20mai 2017
Seara Muzicii Live 2017

Seara Muzicii Live 2017

Vineri seara, in data de 19.05.2017, am sarbatorit evenimentul nostru deja cunoscut, ‘Seara Muzicii Live’.

Ne-am bucurat de un moment muzical inedit, Samuel Novac si Octavian Zachiu, 2 tineri de la casele de tip familial din Santana, fiind foarte talentati la beatboxing. Am asistat la o prezentare de moda de exceptie, asigurata de casa de moda aradeana Chic. Am descoperit impreuna talentul muzical deosebit al Andradei Kaposztai si al lui Savu Covaciu, pe care ne-am bucurat sa ii rasplatim cu o orga si un recorder.

Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi oferite ca bursa lunara, timp de 1 an, unei fetite minunate, Alina Căpitan. Alina, în vârstă de 7 ani, este elevă la Sc. Gimn. ”Caius Iacob” Arad, în clasa pregătitoare. În timpul liber Alina frecventează cursuri de canto și gimnastică aerobica la Palatul Copiilor Arad. A participat la multe concursuri unde a obținut locurile I și II.

Le multumim din suflet celor care ne-au fost alaturi la acest eveniment, invitati si sponsori: Anemone Art, You boutique, Chic, Nous mode, Men’s Style, Ruxandra Crisan Photography, Cristian Varjasi, Anca Ratz, Ciprian Savinski – Bblue Media, Restaurant Ratio, Salon HAF Attila&Gizela Bereski, DJVice Sundreen etc.

Vezi Galerie Foto