blog

16oct. 2019

Rotaract Club Arad, a demarat această acţiune având în vedere dorinţa noastră de a sprijini material, cu aparatură, obiecte şi consumabile „Secţia de Pediatrie II” din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Am decis să venim în ajutorul acestei Instituţii Publice de Sănătate, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, din pricina condiţiilor precare, care
în momentul de faţă se situează cu mult sub standardele europene. Pentru a-i putea ajuta, este nevoie atât  de echipament medical care să permită personalului să evalueze instantaneu condiţia medicală a pacientului cât şi de mobilier medical. Costurile realizării proiectului se ridică după cum urmează:

Nr.

Buc.

Pret/buc

Analizator gaze+electroliti in sange

+ kit teste (250 buc)

1

52.549 + TVA= 62.533,6 (RON)

5.531 + TVA= 6.581,89 (RON)

Analizator Hemoglobina glicozilata +

Kit (10 teste)

1

30

8.460+ TVA = 10.067 (RON)
Tensiometru pediatric

5

546 + TVA = 649,74 (RON)
Aparat Nanoduct pt. diagnosticarea fibrozei chistice +

kit teste pentru 300 determinari

1

1

27,047 (RON)

34,950 (RON)

Echograf Doppler COHN portabil cu 2 sonde (convexa+plana) pentru uz pediatric

1

48.960 + TVA= 58.262,4 (RON)
Iluminator de vase

1

15.900 + TVA= 18.921 (RON)
Lampi bactericide

4

1.585 + TVA = 1.886,15 (RON)
Cantar electronic + Taliometru

2

2.386,96 + TVA = 2.840,5 (RON)
Stativ perfuzor

20

295 + TVA = 351,05 (RON)

 

Donaţiile sunt folosite în scopul achiziţionării de produse medicale, acestea putând fi făcute direct în contul asociaţiei sau prin intermediul unui contract de sponsorizare. De asemenea, donaţiile pot fi atât materiale (mobilier sau aparatură medicală) cât şi financiare, având posibilitatea onorarii directe ale facturilor aferente achiziţiilor.

Donatiile pot fi facute direct in contul urmator:

IBAN: RO73BRDE020SV42678580200

BENEFICIAR: Rotaract Club Arad

Vezi Galerie Foto

15oct. 2019

Eveniment caritabil de muzica live organizat de Rotaract Club Arad, găzduit de Primaria Municipiului Arad

Rotaract Club Arad va susține evenimentul caritabil anual “Seara muzicii live”, care va avea loc pe data de 18 Octombrie 2019 ora 19, în Sala Regele Ferdinand, sub o nouă formă.

Drept cauză, anul acesta am ales să ne reîntoarcem la vechi proiecte dragi nouă, să încercăm să ajutăm, pe cât posibil, Secția de Pediatrie II din Arad. De data aceata ne vom axa pe partea de aparatură medicală, ceea ce presupune costuri foarte mari. În funcție de priorități, s-a întocmit o listă, prețul aparatelor ridicându-se peste 30.000 de euro. Prioritar este un aparat numit « Analizor de gaze sanguine si electroliți » și un kit, în valoare 15.000 euro, care este absolut necesar pentru diagnosticarea si tratamentul corect al deshidratărilor severe, potențial letale la copil. Evenimentul nostru este dedicat strângerii de fonduri, iar cu ajutorul donației sugerate la intrarea în sală, vom acoperi o mică parte din necesarul pentru aparatură.

« Seara muzicii live » va reuni artiști cunoscuți care și-au manifestat dorința de a susține această cauză, precum:  Ad Libitum Voices, Cvartetul Adagio, Duo Brothers si DJ Vice, armonizat de proiecția documentarului de scurt-metraj despre Arad, « La Belle Epoque », într-un cadru unui cocktail party elegant. Serata va întruni entități și firme doritoare de a contibui la binele comunității, acestea rezonând pe o frecvență altruistă.

Artizani precum: YouBoutique (bijuterii), Flavius Calaj (parfumuri), Bianca Ilona (design vestimentar), Gerardo de Cristofaro (sculptor si scriitor), si altii, vor expune spre vânzare creațile lor, sustinând această cauză.

Proiect susținut de Rotary Club Arad, în parteneriat cu Primaria Municipiului Arad și realizat cu ajutorul: SIS Events, CitiZenit, Flair and Flame, Andreea Izdrea Photography, Ibis Style Arad, Belle by M, Gonzo Media Design, Tiparnita SRL, Daria Nistor, Gerardo de Cristofaro.

 

Manager proiect,

Ioanăș Sonia Camelia

26nov. 2018
Conferinta Regionala Rotaract Zona 1 Arad 2018

Conferinta Regionala Rotaract Zona 1 Arad 2018


Ieri a avut loc la Arad, Conferința Regională Rotaract Zona 1, conferința pe care am avut prilejul să o organizăm împreună cu colegii din Rotaract Cetate.

Cu această ocazie le mulțumim membrilor Bordului Districtual care ne-au onorat cu prezența, membrilor cluburilor din Rotaract Zona 1 și totodată le mulțumim sponsorilor fără de care nu ar fi ieșit totul atât de bine!
Mulțumirile le sunt adresate următoarelor companii: Hotel Crișana, YoU boutique, Cofetăria Libelula, Mokador, GBcompany!

“Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” M.G.

Vezi Galerie Foto

07iul. 2018
Schimbarea de Presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2018

Schimbarea de Presedinte Club Rotaract Arad si Club Rotary Arad 2018


Schimbarea de președinte din acest an a fost una mai mult decât specială, de-a dreptul istorică !

Pentru prima dată, evenimentul a fost făcut împreună cu toate celelalte cluburi din Arad: Rotary Arad, Rotary Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate, Interact Arad, Interact Cetate !

Împreuna facem istorie !

Mulțumim Melinda Luca !

Bine ai venit Andreea Morar !

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume !” M.G.

Vezi Galerie Foto

13mart. 2018
50 de Ani Rotaract

50 de Ani Rotaract


Stiti deja ca am împlinit 50 de ani Rotaract!

Dorim sa va arătăm si cum am sărbătorit acest lucru alături de copiii faini din trupa de teatru condusa de prietena noastră draga, Angela Petrean Varsaji.

Multumim frumos pentru găzduire!

Imaginile vorbesc de la sine…

Vezi Galerie Foto

19nov. 2017
Seara Lumanarilor 2017 – Editia a 7-a

Seara Lumanarilor 2017 – Editia a 7-a


Dragi prieteni, Avem bucuria de a va prezenta in imagini cea de-a VII-a Editie a evenimentului nostru drag, Seara Lumanarilor.

In data de 18.11.2017 la Hotel Crisana. Evenimentul a inceput la ora 19:00.

Aceasta seara a fost in scop caritabil, toate veniturile mergand catre Asociatia Handicapatilor Neuromotori Arad, ai carei membri impreuna cu apartinatorii lor, produc aceste lumanari.

Pentru noi, o lumanare aprinsa facuta de ei inseamna atmosfera calda si lumina, pentru ei, o lumanare aprinsa inseamna un sentiment cald de utilitate, o motivatie, un scop.

Au fost alaturi de noi oameni minunati, pentru a le imbucura zilele si sufletul celor care, cu multa munca si efort, fac aceste superbe lumanari.

Cu multumire si recunostinta, Echipa Rotarct Arad Photo Credit: Dorel DL !

Vezi Galerie Foto